Jun
25
2011

Midsommardagen

På Midsommardagen för 4 år sedan låg mamma Ebba i Dalarna och klämde ut 6 små dvärgpinschervalpar. Två av dem bor hos oss idag, och fyller därmed år just idag!

Det var inte ens meningen att vi skulle ha hund, det bara blev så. Herkules den rödbruna var vår första. Han var inte ens till salu från början. Han skulle vara kvar hos sin kennel, men eftersom de fick in en annan hund som behövde massor av kärlek och vård hamnade Herkules på blocket, där jag fann honom. Åkte till Falun för att träffa det lilla livet, men kunde inte åka hem utan honom. Herkules min stora lilla älskling, han var störst i kullen, och det märks, han älskar mat.

Minstingen Charlie (black/tan) hamnade i Gävle med sin matte o husse, men efter 2,5 år kunde de inte ta hand om honom längre p.g.a. sjukdom i hushållet. Då fick vi ett samtal från vår kennelmamma och genast åkte vi till Gävle och adopterade lilla Charlie.

Det tog väl en två-tre dagar innan dessa två ensamhundar insåg att ‘jaha nu är vi två stycken’ och sedan dess kommer de mer än väl överens med varandra. Trots att de är totalt olika till både utseende, humör och uppväxt så är de bröder, by birth… och älskade av alla, allra mest av oss!

Written by Jimmy Whoo in: Dogs |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning