Maj
30
2010

President suite

Eftersom det inte gick att sova överhuvudtaget med tanke på var hytten låg så streckläste jag klart boken Guccikrigen. Shit vilken tölp den där Paolo Gucci är. Vilken tur att han inte har några som helst andelar kvar i företaget (dessutom dog han för några år sedan) för då hade jag bojkottat märket.

Gucci krigen är skriven av Paolos fru Jenny om livet bakom fasaden och varför hennes skilsmässa från honom tog över 10 år att genomföra. Det är definitivt en bok jag rekommenderar er att läsa!

För att få någon som helst sömn sista natten klagade jag på vårat rum och den enda lediga som fanns kvar var The President suite. Det passar mig utmärkt sa jag, men det tyckte de inte i receptionen. 

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning