Apr
19
2010

Grattis Johan

Vi gratulerar Johan på hans födelsedag idag!


Vet inte om han tänkte på det
imorse men, när han skulle gå till jobbet så låg Herkules ovanpå mitt duntäcke, på min mage typ. Herkules brukar alltid vilja ha täcket över sig, så Johan la sitt duntäcke över oss båda. När det väl var dags för mig att stiga upp någon timme senare sken solen in i rummet och jag trodde jag var sjuk, för jag var sjöblöt av svett och huvudvärk som heter duga. Men så fort täckena åkte av och kroppstempen sänktes så blev det bra igen. Kanske dags att byta till sommartäcken snart.

Såg att Johan lagt ut några fotoalbum på sin hemsida. Kikade igenom och såg en bild på oss båda på semester i Tallinn för några år sedan. Shit, det får gärna bli sommar nu och ge mig den där solbrännan!

Vilken tur att vi faktist bokat in en långweek-end till Riga i slutet av Maj.
Fast på Kolmården var vi också solbrända. Åh ge mig sol.

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning