Apr
23
2010

The Ghost writer

Med namn som Pierce Brosnan, Ewan McGregor & Kim Cattrall kan man ju inte misslyckas. Vi var såklart på fredagsbio ikväll och såg filmen Ghostwriter av Roman Polanski. Ruskigt spännande film, jag satt på helspänn hela tiden. Jag rekommenderar den. Konstigt nog går den bara på vissa biografer i stan. Inte på våran hembio, Heron utan det fick bli Salong 1 på Sergel istället.

Filmen handlar iaf om Ewan
som spelar en författare som ska hjälpa Storbritanniens före detta premiärminister att skriva färdigt sin självbiografi. Han inser ganska snabbt att det är något som inte står rätt till, och när han får veta att personen som höll på skriva boken innan honom, dog under mystiska omständigheter börjar bitarna falla på plats.

Efter en snabbis på Ica för lösviktsgodis är vi nu hemma,
ser på Disturbia och dricker Sabai Wine Spritzer..


Ewan McGregor, vilken hottie.
Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning