Apr
28
2010

Nokia E 71

Jag väntar ett viktigt samtal, från Storken typ. Men det verkar som om jag någon gång under gårdagen har förlagt min mobiltelefon. Hur snurrig får man bli. Jag har ingen aning om var den är, och det varken ringer eller vibrerar här hemma.

Jag har visserligen en backup mobil
, men det verkar som att jag förlagt mitt backup simkort som är mitt gamla nummer. Det har jag heller ingen aning om var det kan ha tagit vägen. Den är ju så liten så man har väl lagt det på ett ûbersäkert ställe så man själv inte ens hittar det. Minns inte ens om det var ett Comviq eller Telenor kontantkort….Jag har ju bytit operatör ett antal gånger genom tiderna…

Satan vad handikappad man blir
. Och jag läste precis på Aftonbladet att det räknas som en sjukdom att känna sig handikappad utan teknikprylar. Jag är sjuk!Tog denna bilden för några dagar sedan, man vad passande den blev idag…

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning