Mar
15
2010

Änglavakt

Ikväll var det dags för förhandsvisning av den nya Svenska filmen Änglavakt med Michael Nyqvist och Izabella Scorupco. Ingen film som föll mig i smaken. För mycket drama och för lite action.   

Det blev ju inte bättre av att jag var på ruskigt dåligt humör redan innan filmen. Blir så trött på människor som vägrar att lyssna för man tror redan att man har rätt i det man säger. Man bestämmer sig för en sak och sedan vägrar att inse hur fel det blev. Usch. 
Jag fick dessutom en ”stor” karl brevid mig på biografen. Han tog nästan upp mitt säte också. Han hade på sig världens tjockaste dunjacka. Vem f***n tar en så stor och otymplig sak med sig på bio? Odörer av gubbsvett svepte förbi mig under hela filmen, uurrk.



Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning