Mar
17
2010

Birka Paradise

Vår enkla sista minutenlösning blev en sväng till Finland. Tänkte åka till Riga, men om man kollar in färjorna så är det typ de allra tråkigaste som åker de längre färdsträckorna. Konstigt, så det fick bli Birka Paradise 22 h.

Medelåldern var skyhög men i hytten brevid fanns 4 killar som firade 30 år. Det blev vi och de som hängde. Fri alkohol till maten steg oss åt huvudet, rejält. Vaknade upp imorse med magen i uppror, både sjösjuk och tokbakis. Lingonvodkashot och Long Island Ice Tea är aldrig bra.

Vi tog oss genast till Spa-avdelningen med ruskigt skön artificiell sol och bubbelpool. Fast först var jag tvungen att besudla hela toalettutrymmet.

Skön panoramavy över havet både från duscharna och bastun.För fler bilder, spana in Johans blogg.
Written by Jimmy Whoo in: Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning