Mar
27
2010

Mac Pc

Som vanligt är det jag själv som går mot strömmen. Jag har jaft min Mac alldelens för länge och eftersom alla verkar köpa det just nu så får väl jag ta och införskaffa en Pc denna gång. För jag har bestämt mig, kan lika gärna köpa en ny dator än att lägga en massa pengar på en ny strömkabel till Mac.

Vet dock inte vilken jag ska köpa än
, var inne i flera butiker, kände och klämde, men jag är inte riktigt nöjd med utbudet. Ytlig är jag också, och Pc laptops är inte alls särskilt snygga om man jämför med Mac som verkligen tänkt på design.

Jag vet en sak, det är omöjligt för Johan och mig att samsas om en dator här hemma. Det har vi upplevt nu denna vecka, det går bara inte. 

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning