Mar
30
2010

Styleguide; Johan

Idag har varit ett riktigt projekt. Johan, som många vet har en förkärlek till grått, vitt och svart. Gärna randigt. Jag har fått honom att tänka lite i andra färggladare banor, men det är inte helt lätt att få en gammal hund att sitta.

Idag gick han iaf med på att prova lite kläder som han själv aldrig skulle plocka ut i en butik. Han passar riktigt bra i många kulörer, han måste bara våga. Jag gillar nog bäst outfiten i mitten, den tröjan gillade dessutom Johan, grå och rosa-randig. Jag ville ha de mintgröna chinosen…

Han vägrade dock påskgula chinos och grön-orange-randig rugbytröja, men jag fick ju på honom allt detta. Ett steg i rätt riktning. Lite blekare pastellfärger har fått Johan på rätt tankar…Min älskling passar i allt….
Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning