Maj
10
2011

Carl XVI Gustaf

Alltså den här boken om vår Kung var inte så intressant som jag hade väntat mig. Intressant var den väl ur ett faktamässigt perspektiv, nu vet jag mycket om hans uppväxt. Men alla ‘smaskigheter’ tidningarna skrev om har jag inte hittat än. Jag trodde hela boken skulle vara ett enda stort avslöjande bakom fasaden, men icke. Jag har visserligen endast läst halva än så länge, men jag antar att det mest skandalösa i boken kommer tillägnas några få rader. Jag ska läsa klart och sedan får vi se om jag hissar eller dissar….

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Work |

2 kommentarer »

  • får man tycka att den boken inte låter ett dugg intressant :P

    Kommenterat av: Erika(jyringen) | 10 maj, 2011
  • Absolut!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 10 maj, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning