Feb
20
2010

The Box

Igårkväll blev det filmen ”The Box” med Cameron Diaz. Den började spännande och man riktigt väntade i extas för att få reda på vad the box var för något. De knöt dock inte ihop säcken riktigt, för jag förstår fortfarande inte vad det hela gick ut på. Kanske var för att jag var smått sömnig, men det tror jag inte, för vilken film som helst ska man kunna förstå utan att vara helt på alerten.

Det känns som att The Box borde bli en serie för att lösa ut lite oklarigheter. Som Lost ungeför, lika komplicerad att förstå.

Dags för mig att bege sig ut i ovädret för att eskortera gammelsmurfen med dotter och barnbarn till Centralen. Det visar sig väl hur länge vi blir sittandes där pga väderbaserade förseningar. Sedan får vi väl se hur SL sköter sig om jag ens kommer hem eller inte med bussarna. Det känns som att dagen kan bli ett äventyr utan dess like. 

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning