Feb
21
2010

Sonia Rykiel pour H&M

Det blev liksom inget Sonia Rykiel shoppande för min del, jag satt ju som sagt fast med både SL & SJ igår, så lusten att trängas med ännu mer folk var obefintlig. Det var ju iofs bara ett par strumpor och en scarf jag hade tänka köpa. Dessvärre var de ju slut på hemsidan också. Typiskt, vid alla samarbeten så är det de prylar jag vill ha som tar slut snabbast. Vi får se om jag köper tygpåsen ändå, kankse broschen ”Mon pull” = min tröja på franska!

Imorse var vi helt insnöade, 50 cm snö precis utanför dörren, hela verandan är täckt med snö. Bara att dra på sig varma kläder och börja skotta. vi fick bort det värsta, resten tar traktorn som vi beställt till i eftermiddag.
Herkules är lite för liten för all snö.

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning