Feb
22
2010

TRESemmé

I helgen kollade jag in TRESemmé shampo och balsam som numera säljs på Ica, tidigare fanns det enbart hos Salonger. Kostar lite mer än ”vanliga” produkter, men Ica hade varuprover så man får prova på innan man köper.

Jag märkte ingen större skillnad, resultatet blir varken sämre eller bättre, så varför byta shampo? Det tänker jag inte, det jag använder är både billigare, doftar bättre och göra samma jobb lika bra.

Tur för mig att jag duschade igårkväll, tänkte skjuta upp det till imorse, men när jag vaknade stod termometern på minus 25 grader. Satans, hade jag duschat imorse hade jag väl frusit ihjäl väntandes på bussen. Tack och lov för mössan, oavsett.Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning