Feb
26
2010

Percy Jackson & the lightning thief

Vad vore väl en fredagkväll utan biofilm, ingenting såklart. Jag och Johan var och såg den nya äventyrsfilmen ”Percy Jackson och kampen om Åskviggen” som den så fint översatts till svenska.

Percy, en ung kille som får veta att han är halvgud, son till Poseidon, havets gud. Någon har dock stulit Zeus ”åskvigg” och för att det inte ska bli olypiskt krig mellan gudabröderna Zeus, Poseidon och Hades måste någon hitta ”Åskan”. Så Percy tillsammans med sin nyfunna vän, Annabeth (dotter till visdomens Gudinna Athena) tar på sig uppdraget.

Samma man som gjort några av Harry Potter-filmerna, Fantastic 4;Rise of the silver surfer och många fler med liknande tema. Ruskigt bra gjort iaf av Chis Columbus.

En riktigt fredagsfilm, mycket action och händelser så man håller igång hela tiden. Självklart lämnar den öppet för många efterföljande filmer. Bokserien innehåller iaf 5 titlar.Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning