Feb
27
2010

Size XL

Hysterin kring foppatoffeln har väl lagt sig, kanske för att det inte riktigt är säsong för den skrikiga plasttofflan. Däremot kan man numera köpa den i modell XL för sina husdjur, finns både till hund och katt, för endast ca 750:-. Frågan är om detta kan få motståndarna till just denna ”sko” att tänka om och faktist köpa en.

Jag kan tänka mig att det blir en hit ute på landet hos alla hundägare. Själv skulle jag nog hellre vilja ha den i en annan skomodell, typ Converse, det skulle vara coolt. Om ni nu mot förmodan vill ha just denna Foppa-toffel-koja, klicka HÄR.

Tror nog man kan ha den som bebissäng också
, så alla blivande lattemammor där ute, något för er? Eller sätt på några hjul så har ni en alldelens unik Foppavagn åt bebisen :-D 

Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning