Apr
30
2011

Valborg

Firade in Valborgsmässoafton i Sjöstan. På Sandras terrass med sjöglimt. Skulle grilla massa kött på hennes nyinköpta gasolgrill. Men inkompetenta Elgiganten missade att informera att det behövs ett särskilt munstycke man måste köpa för att koppla ihop grillen med gasoltuben. Så det blev att tillaga köttet i ugnen istället. Lika gott ändå dock.

Vet inte hur det gick till men jag fick i mig två flaskor rödvin och sedan var jag helt plötsligt hemma i sängen. Jag som trodde jag skulle gå ut och clubba hela natten… Jag har någon konstig förmåga att hälla i mig alkohol som om det vore saft när jag umgås med snygga människor.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Party,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning