Apr
29
2011

Hundtricket x2

I eftermiddag kör jag på både hund och barnvagnstricket. Allt för att locka männen till mig. Haha. Nej men seriöst, både när jag är ute och går med mina hundar och som idag då jag gick med barnvagnen så hälsar andra med barnvagn och/eller hund. Men har man ingenting av det då stirrar man ner i marken och hälsar inte på någon. Konstig kultur egentligen.

Jag var barnvakt en stund åt Julie. Hennes mamma och Johan skulle ut i skogen och springa. Vi gick runt och hälsade på hästarna vid friluftsgården. Fast det var väl mest jag som kollade eftersom Julie sov hela tiden. Vilken sjusovare. Jag slapp iaf byta någon blöja…

Jag är väl inte direkt en stereotypisk Fader, men jag försöker så gott jag kan, *lol*

Written by Jimmy Whoo in: Life,Style |

6 kommentarer »

 • fin blogg!

  Kommenterat av: lätife | 30 april, 2011
 • Tack så mycket!

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 april, 2011
 • Näämen en lika vagn som vi har=)

  Kommenterat av: Lillebabben | 1 maj, 2011
 • Expensive babyride

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 1 maj, 2011
 • YEEEEEEEEEEEEES =)

  Kommenterat av: Lillebabben | 1 maj, 2011
 • You’re the rich bitch

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 1 maj, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning