Apr
28
2011

Event

Det gick ju smidigt att smita mellan två event ikväll. Bion skippade jag eftersom den såg jag redan igårkväll. Lite mingel med tidningarna Elle & Cafè Topshop. Riktigt kaos i butiken, så mycket folk. Dessutom tror jag att jag vuxit ifrån Topmans utbud, iaf det lilla som fanns i buitken just nu. Men det var en riktigt snygg dörrvakt/väktare. Jag försökte få Lola att ragga lite, men hon är så feg. Vi sipprade lite Tia Maria-drinkar tills det var dags att dra vidare.

Efter Topshop gick vi vidare till Puma Concept Store i Gallerian, där efterfesten för Limitless bion hölls. Där var det drag, Kingsize magasine som höll i eventet. Ruskigt bra musik, och massor av dricka. Skulle jag inte upp och jobba imorgon hade jag lätt kunna stanna till stängning (24:00).

 

Written by Jimmy Whoo in: Party,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning