Apr
27
2011

Limitless

Efter en  helt galen eftermiddag på Cheap Mondays kontor gick jag på bio. Limitless med Bradley Cooper. Helt crazy film faktiskt, jag önskar nästan att det vore någon sanning i den. Gå och se den, premiär på fredag. Jag kanske eventuellt går och ser den på ytterligare en förhandsvisning imorgonkväll *lol*

Imorgonbitti får ni göra er redo för shopping hos Cheap Monday. Kl 8 öppnar portarna på Åsögatan 115 vån 6, helt galna priser kan jag lova. Jag kom hem med en helt ny garderob för nästan inga cash alls.

Look; hoodie: American Apparel, pikè: Burberry, jeans; Neverdenim, skor; Converse; väska; D&G.

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Life,Movie,Outfit,Shopping |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning