Apr
28
2011

Cheap Thursday

Glöm inte att Cheap Monday börjar sin utförsäljning av provkollektioner idag!

Jag var där redan igår eftermiddag. Det fanns en hel del roligt att prova. Vissa saker vill man köpa bara för att de är billiga. Men jag hejdade mig faktiskt. Köpte bara det jag provat och som satt bra. Jeans för 100:-, jackor 60:-,  tischor 40:-, collegetröjor och hoodies för 60:-, underkläder 2pack 10:-, accessoarer och solglasögon 20:-.

Köpte några basic tischor, svart hoodie med skinndetaljer, underkläder, solglasögon, armband, chinos, jeansshorts och en collegetröja. I efterhand ångrar jag mig att jag inte köpte den trasiga tischan och collegetröjan, men de kändes lite last season när jag provade dem. Roligt att grundaren Örjan var där och minglade. Så down to earth.

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |

2 kommentarer »

  • Tack så jätte mycket!

    Snygga jeans!
    Allt bra?

    Kommenterat av: Tommy | 28 april, 2011
  • Yes det är lugnt. solen skiner.

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 28 april, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning