Apr
27
2011

Fashion against Aids 2011

Alltså, jag var in och kände, klämde och provade de plaggen jag hade planerat att spana på. Jag var dock föga imponerad, kvalitén på kläderna var inte alls som jag hade tänkt mig.

Plastpåsen var/är riktigt snygg, men inte ergonomisk överhuvudtaget, riktigt otymplig. En 1kronors plastpåse från Ica är skönare att bära än denna för 99:-.

Jackan var som att dra en soppåse över huvudet, för knäppa den orkar man verkligen inte. Först en sned dragkedja, snöre i midjan, knappar och sist ännu en sned dragkejda i halsen. Nej så jobbigt ska det inte behöva vara att stänga jackan, som visserligen är oversize modell, men en xs på mig blev ändå på tok för stort.

Neonfärgade College tröjan är ruskigt snygg, men det var något skumt med kvalitén, tunn som en tischa men som ändå påminner om sweatshirtmaterial på något sätt. Den kändes billig och matchade inte priset. Men jag ska fundera lite på den iaf.

Mobilväskan är nog det enda jag var helt nöjd med, Den enda som producerats hittills som rymmer en modern Android telefon. Men eftersom jag var så besviken på de övriga prylarna valde jag att inte göra något impulsköp. Vi får se hur jag går vidare med detta.

Overallerna (onepiece) kollade jag inte ens på. Såg dock att de tydligen var slutsålda online. Vem vill ha dem liksom?

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning