Jan
19
2010

Lunch

Ett tecken på att man stressar för mycket kan vara om man dyker upp på jobbet 07:30 en dag då man egentligen börjar kl 11. Det hände mig imorse. Jag som var extremt trött och verkligen ville snooza ett tag pallrade mig ur sängen och gjorde mig iordning. Kom till jobbet och fick frågan ”Vad gör du här redan nu?. Överambitiös eller smått stressad. Jaja, lite övertid skadar väl aldrig.

Sitter just nu med en välbehövlig lunch. Sallad med halloumi och frukt.

Angående tillökningen i familjen jag skrev om förra veckan så är den försenad. Jag har dessutom fått reda på ännu en tillökning, men mer om de både någon gång senare.Written by Jimmy Whoo in: Work |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning