Jan
20
2010

Delivery

Som en skänk från ovan kom det idag ett paket på posten. Jag som fått upp intresset att läsa om mäktiga familjer, för tillfället plöjer jag ”House of Hilton”, efter det kommer jag gå direkt vidare med ”Gucci krigen”.

Jag har tidigare sagt
att äta middag med min familj är som ett avsnitt ur ”Brothers & Sisters”, men när man läser om dessa familjer, kan man känna sig lugn att min egen släkt faktist inte är värst.

Undrar om man ska ta sig en varmdusch
, ikväll väntar (för ovanlighetens skull) ännu en förhandspremiär av en ny biofilm. Jag har två platser över också, men tydligen är det ingen annan som uppskattar ett biobesök.Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning