Jan
20
2010

It´s Complicated

Its complicated, så heter biofilmen som vi såg ikväll. På fredag har den premiär för er andra så jag tycker verkligen ni ska se den för ett gott skratt. Jag älskar Meryl Streep, hon är en sån skön filur. Nog för att jag skrattade högt inombords, för man är faktist på bio och bör tänka på sina medbesökare. Vi hade en farbror bakom oss som både gapskrattade, upprepade det mesta som sas på bioduken och det kändes som om han trodde han var ensam hemma och såg film. Någon måtta får det väl vara.

På tal om den där tillökningen i familjen jag nämnt ett par gånger, Idag runt 15:30 klämde Johans lillasyster Eva fram en pojke på 4882 gram. Stort grattis till utökningen av familjen.Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning