Jan
21
2010

Tjabba Thai

Ikväll mötte vi upp med Lucy på vårat stammishak, Tjabba Thai på Wallingatan eftersom Lucys man arbetar som kock där. Efter en mumsig middag beslöt vi oss för att slå på stort och beställa in efterrätt. Apelsin, cocos och ananasglass, Jag gillar verkligen deras upplägg av glassen, den ligger faktist inuti ett kokosskal, i en urgröt apelsin och inuti en ananas. Vi får fetta på nu med Lucy eftersom hon faktist äter för två, i sommar ska hon klämma ut en liten fashionista/player.

Just nu känns det som om man inte behöver äta mer denna vecka, förutom kanske på lördag då Dolores och Lillebabsen kommer på besök.Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning