Jan
24
2010

Jensens Bøfhus

Jag tog med mig flickebarnen till Forum Nacka för söndagsshopping. Min favoritgalleria, jag gillar när allting är nytt och fräscht. Vad jag shoppat under helgen kommer jag visa upp så snart jag bär det. Jag kan säga att det blev en hel del fynd, och ett särskilt inköp jag är supernöjd med.

Innan Mor Dolores och Lillebabsen skulle ta tåget tillbaka till Dalarna kom Johan in till city och vi käkade middag på Jensens Bøfhus. De har nog den absolut godaste Caesarsalladen. Det är roligt när de är på besök men så skönt när de väl åker hem. Det finns ju en anledning till att man flyttar hemifrån. haha.

Just nu dividerar vi om vilken film vi ska se på ikväll. Johan Falk eller Den onda cirkeln.Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning