Jan
25
2010

Timberland

Det verkar som om vintern håller i sig ett bra tag till. Enligt tidningarna kommer det arktisk kyla nu i veckan. Vilket gjorde mitt beslut att köpa nya vinterskor ännu enklare. Däremot blev det inga klassiska beiga Timberland som jag redan har utan ett par helvita. Kanske inte det smartaste med tanke på att vitt ofta blir smutsigt rätt snabbt, men man får smörja in dem och ta hand om dem så håller de nog säsongen ut. Jag var och pillade på ett par mörkbruna innan jag fick syn på dessa vita, svårt val, men jag har en förkärlek till vita skor så det fick bli dem. Inatt har de stått och dragit i sig skofett i mängder så jag kan inviga dem redan idag.Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning