Jan
26
2010

Minus

Gissa om jag var glad för mina nya vinterskor imorse. kl 06:50 stod jag och väntade på bussen i 20 minusgrader. satan vad kallt. Hittills har jag använt mina Converse, visserligen har det varit lite kallt eftersoim de har lufthål på sidan där det kommer in både kalluft och snö. Men nu ska jag förhoppningsvis inte frysa mer.

Sorterade lite i garderoben igårkväll för att få plats med lite nyinköp och insåg att det finns nog en tröja i alla regnbågens färger, och alldelens för många svarta tröjor. Visst skiljer de sig åt, men det är marginellt, svart som svart liksom. Jag föredrar ju dock färg så de svarta används inte lika flitigt.

Ikväll ska jag bjuda Lola på bio, Johan får såklart också följa med. Vet inte vilken film det blir ännu, men det löser sig. ”Instängd 2″, ”Har du hört ryktet om Morgans?” eller ”Daybreakers”, någon som sett dessa? Snopp eller snipp? Sevärt?Litet urval av färgerna.

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning