Jan
26
2010

Daybreakers

Det blev filmen Daybreakers ikväll. Lola och Johan fick sista ordet. Satan vad mycket splatter, helt oväntat. Iofs hade jag inte någon riktig koll på vad jag gav mig in på. Det känns dock som att vampyrtemat har blivit urvattnat, dags att komma på någon annan genre att göra film om. Daybreakers är helt klart sevärd, men inte nödvändigtvis på bio, hellre hemma skulle jag säga.

Mycket action och blod.
Den är lite omvänd mot den filmen med Will Smith, då han är ensam i New York med sin hund och han jagar infekterade människor som endast kan ge sig ut i mörkret. I am Legend. Här i Daybreakers får man följa de infekterades vardag och jaga de som inte smittats.Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning