Jan
27
2010

Oväder

Synd att man inte ser på bilden hur hårt det faktist blåser. Det är nästan att man kan flyga över isen med hjälp av vinden och lite draghjälp av Herkules. Filmade lite men det blev urkass kvalité, endast en massa sprakande ljud av vinden.

Ännu en gång blir vi insnöade av plogbilarna. Johan kommer knappt in på gården för de plogar upp värsta snövallarna vid infarterna. Jag har småtskottat lite så vi kan åka in till Södermalm för middag med födelsedagsbarnet, så får vi väl se hur det ser ut nr vi kommer hem igen inatt.

Om man läser insändarna i lokaltidingarna så är vi inte de enda med plogproblemet. Man kan ringa och skriva till kommunen, men de som gjort det får ändå bara lite tafatta svar och ingen hjälp. Kommunen påstår att de prioriterar fria vägar och när det är klart kommer plogbilarna tillbaka och hjälper till med infarterna. Det tar kanske 2-3 veckor innan det sker. BULLSHIT säger jag, sedan första snön kom i december så har vi inte sett till en enda plogbil som kommer och hjälper till med några infarter. Illa, j*vligt illa.

Kommunen vet att folk till slut tröttnar på att vänta och börjar skotta själva, och då sparar Kommunen in lite slantar. Men det är inte lätt att ensam få bort stora snövallar som till slut blir till is. Jag vet att flera av mina grannar är både ensamstående och äldre, inte en lätt kombination.Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning