Jan
27
2010

Sonjas grek

Det blev en mysig middag på södermalm, invid Nytorget, korsningen Renstiernas gata och Bondegatan på Sonjas Grek. Det var Tomas som blivit 25 år, stort grattis till honom och nybliven sambo. Riktigt bra meny på stället, och snabb service.

Vi fick dock avbryta middagen lite tidigare än väntat, Lola ringde och var alldelens upprörd. Trots att hon har typ 500 m till jobbet så envisas hon med att ta bilen. Vilket i praktiken gör att hon får längre till jobbet och hon får köra värsta omvägen. Iaf, hon hade kört fast i snömassan, så vi fick åka dit och hjälpa henne.

Det gick ganska smidigt att knuffa på och skotta undan lite snö, MEN, medan vi var där och hjälpte henne så hann det komma fler bilar som en efter en körde fast, så för att vi skulle kunna ta oss därifrån med vår bil var vi typ tvungna att hjälpa de eftersom de stod i vägen för oss.

Hade vi tagit lika bra betalt som plogbilarna tar av kommunen hade vi blivit snuskigt rika ikväll. Men istället fick vi göra det av ren medmänsklighet. Det är ändå konstigt att Tyresös största bostadsrättsförening inte har råd/tid att ordna med plogning av parkeringen. DÅLIGT. Sen om man kollar upp i husen så står det pensionärspar i var och varannat fönster och glor ut. Det är väl den största händelsen för dem denna vinter.

Vet inte hur många bussar vi passerade som kört i diket på vägen hem. Men det ser mörkt ut för att ta sig till jobbet imorgon. Vi kom inte ens hela vägen hem, eftersom plogbilarna har lagt upp värsta snövallen så vi inte kommer in till huset. Så j*vla dålig stil av dem. Fick parkera nere vid vägen och börja skotta.

Nu äntligen
är Herkules rastad, ( inte lätt att vara dvärghund i detta väder, alla träd och lyktstolpar försvinner med snövallarna), uppfarten är plogad och jag får gå och lägga mig i sängen. Det återstår att se vad morgondagen har att erbjuda.Written by Jimmy Whoo in: Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning