Mar
30
2011

Crassula Ovata

Jag och Johan har varit på Plantagen. Tänkte köpa nya växter till huset. Det blev bara en. Jag valde blomman och han krukan. Det blev som det blev. Ett Paradisträd [Crassula Ovata] med turkos kruka. Allt annat vi har går i svart eller vitt, den skiljer sig från mängden iaf, lite Fikusaktigt.

Det är liksom ingen idè med blommande växter, för de blir inte långlivade här. Vi har t.o.m. lyckats med bragden att döda en Garderobsblomma [Zamioculcas] som tål att både torkas ut och mörker. Kaktus fungerar inte heller då hundarna är väldigt nyfikna. Hoppas att paradisträdet håller ett tag nu…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |

3 kommentarer »

 • Turkost passar bra med svart å vitt. :)
  Grattis till blogglotto vinsten idag.

  Kommenterat av: Lena | 30 mars, 2011
 • Ni är roliga ni!!!!!

  Kommenterat av: Tabitha | 30 mars, 2011
 • Haha, cool växt. Sådan kanske man skulle skaffa ?!

  Kommenterat av: Clara | 30 mars, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning