Mar
29
2011

Omfg

Det blev världens längsta bussfärd imorse. Dagens ilandsproblem, Jag laddade min ipod och synkroniserade den med datorn igårkväll. När jag tog fram den på bussen imorse och skulle lyssna på mina fabulösa låtar så var allt raderat, inte ens en enda dålig låt fanns kvar. Omfg. Jag var tvungen att sitta lyssna på alla andras problem och skitsnack, tro mig, folk delar med sig av allt jag absolut inte vill veta. Jag behöver min musik för att vakna på min bästa sida på morgonen. Har varit helt sne och på dåligt humör bara för att jag inte fått börja dagen som jag brukar.

Don’t mess with my daily routines.

Written by Jimmy Whoo in: Life |

2 kommentarer »

  • Stackars dig gubben!!!!

    Kommenterat av: Tabitha | 30 mars, 2011
  • Ja en riktigt dålig start på dagen

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 mars, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning