Mar
27
2011

Stockholm Båstad

Det är såklart lite synd att Solsidan är över för denna säsong, men med glädjetårar sitter vi som bänkade framför den ersättande serien Stockholm Båstad, med Ola Rapace ikväll. Delvis för att det utlovas nakenscener. Naket = bra! Det är inte första och förhoppningsvis inte sista gången vi ser Ola naken, eftersom han tydligen trivs med nakenhet på filmduken. Han ser ju onekligen bra ut och jag förstår att både tjejer och killar suktar efter honom!

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Tv- series |

2 kommentarer »

 • Hej!Vad görss ?
  så jävla äklig tvserie!!!!

  Kommenterat av: ida | 1 april, 2011
 • Hey, gör inte så mycket.
  Men äcklig serie var väl att ta i?
  Jag tycker den var ganska bra!

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 1 april, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning