Mar
26
2011

Great gröt

Jag har fått äran att prova på lite nyttig frulle. Inte för att jag gillar havregrynsgröt direkt, jag är mer av en mannagrynspojke. Dessa är dock gångbara med lite extra socker. Man tillsätter bara lite uppvärmt vatten och så är frullen färdig att förtäras. Praktiskt enkelt och snabbt, precis som jag vill ha det på morgonen. Kommer från Axa och finns att köpa på Ica för 15:-/st och smakerna som finns är Apple/cinnamon, Red berries och Blueberry/apricot. Mums.

 

Written by Jimmy Whoo in: Life |

2 kommentarer »

  • Smidig frulle, ungefär som jägarmaten. Lappgojs;-)

    Kommenterat av: Stefan | 26 mars, 2011
  • Snuskburken haha :-D

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 26 mars, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning