Mar
09
2011

How to ?

Den här koftan har funnits länge på damavdelningen, och har nu även letat sig in på herr. Jag tycker den är grymt snygg på vissa killar, men personligen vet jag inte hur jag skulle bära den. Det är ju bara en massa tyg som hänger längs halsen. Koftor brukar jag köpa så pass små att de knappt går att knäppa, Jag knäpper de sällan, just för att det inte ska bli en massa löst som bara hänger. Det blir lite hatkärlek. Jag vill ha den, men kan inte riktigt placera den i min garderob. Vi får se…

H&M Trend 299:-

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

4 kommentarer »

 • KÖp kööööp
  Snygg snygg:)

  Kommenterat av: Lillebabben | 11 mars, 2011
 • Åh vad snäll du är som vill köpa den åt mig! Tack Lillebabas…

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 11 mars, 2011
 • Meeee???
  Nooo youuu:)

  Kommenterat av: Lillebabben | 11 mars, 2011
 • Noooo NILS!

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 11 mars, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning