Feb
28
2011

White Denim

Bara för att det är snö behöver man inte förpassa de typiska vår/sommarplaggen längst bak i garderoben. Jag tycker definitivt att man kan bära vita byxor även nu. Det gör iaf jag! Vita byxor är mer versatile än vanliga blåjeans! De passar med precis vilka andra färger man kan tänka sig! Själv faller jag oftast på klassiskt marint och sneakers, men de passar lika bra med kängor och kavaj!

Jag har tre par vita, men de jag gillar mest är dessa lappade från Cheap Monday. Det blir lite mer rörelse i byxan med lapparna på, istället för bara vitt. Blir de smutsiga är det ju bara att tvätta med vanish så blir de som nya igen!

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning