Feb
25
2011

Casual Design

Det känns inte som om jag gjort något vettigt alls idag faktiskt. Ändå ska det blir skönt att komma hem, byta om och göra absolut ingenting. Vi får väl se om Johan har några projekt på gång annars blir det en tidig kväll och sovmorgon imorn. Jag har spelat in en hel del program på boxen hemma. Däribland flera veckors avsnitt av Colin & justin (Tv4+), en skön Brittisk inredningduo som gör mirakel i Kanadensarnas hem. De känns som en frisk fläkt jämfört med Simon & Tomas som blivit lite uttjatade i rutan.

Jag vet inte vad det är med mig men alla program om inredning & arkitektur är definitivt något som tilltalar mig.

Look: Keps & hoodie; Gant, skjorta; Zara, chinos; Dr Denim och Converse.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Style,Tv- series |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning