Feb
23
2009

Girighet, en av de sju dödssynderna

Det är så klockrent, och starkt gjort av finansmannen Damon Buffini, ordförande i investmentbolaget Permina. Hans anställda, som tydligen är rejält bortskämda, klagade på lyxmaten under deras årliga konferens på det 5-stjärniga lyxhotellet Pennyhill Park i Surrey. Detta skulle ha gjort att Damon reagerade kraftigt negativt på sina anställda, som ska vara glada att de har sina jobb kvar så här i finanskrisen. Damon gick till attack på annorlunda vis. Han pratade med chefskocken och ändrade hela menyn för de berörda, som fick hamburgare serverat nästa dag.

Vissa människor behöver tillrättavisanden som denna. De vet inte hur bra de har det, förrän någon gör något sämre för dem. Damon är min Hero för tillfället. Det är de små sakerna som betyder något i det stora hela!
Läs hela artikeln HÄR.
Written by Jimmy Whoo in: General |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning