Jan
31
2011

Look

Jag anpassade min look inför dagen. Passar både kontoret och eventuella fester/visningar. Som bas, chinos;Dr Denim, vit skjorta och slips. Om jag hinner från alla möten och jobbåtaganden slänger jag på mig en rutig skjorta;Dr Denim och använder den som cardigan, byter ut kängorna mot Converse and I am fit for fight!

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Style |

5 kommentarer »

 • Fint Jimmy! Ser mycket bra ut. Kan inte du lägga ut lite mer outfits för kontoret? Precis fått jobb efter 3 år av studier..Som student kan man ju klä sig lite hursom. Nu ska jag gå office style..Snälla! Hjälp mig :)

  Kommenterat av: mike | 5 februari, 2011
 • Vad är det för typ av kontor?

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 5 februari, 2011
 • Den här bilden gjorde jag på skojj för min äldre blogg, visar ganska snygga looks för kontoret: http://jimmyreal.blogg.se/2009/february/kontorsrattor.html

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 5 februari, 2011
 • Klockrent! Jag noterar och tackar för de nya bilderna. Kommer att syssla med rekrytering av studenter. Huvudsakligen inom lager och logistik..

  Fösrtår inte varför det inte finns fler killar som visar upp sina outfits..fastnade för din blogg för att du får ihop dina outfits till guld! Tack!

  Kommenterat av: mike | 5 februari, 2011
 • Rekrytering av studenter, då kan man ju faktiskt bära lite mer vågade kontorskläder. Färgglad slips eller rosa skjorta, mixa och matcha både färger och mönster!

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 5 februari, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning