Jan
30
2011

Workout

Vi bestämde oss för att gå ut på ännu en milslång vandring. Över Klövberget, som vi brukar göra sommartid. Det var  riktigt jobbigt nu med snö och is överallt. Men det gick. Tog två timmar. Jag använde lysgröna byxor istället för flexväst för att synas, om det skulle hinna bli mörkt.

Jag har lite hatkärlek till dessa byxor. De är lite svåranvända, men har överlevt hela tre garderobsrensningar. Det finns inga rätt eller fel tillfällen att bära dem. Just do it! Johan mobbade mig innan vi gick hemifrån. Vad möter vi mitt uppe på berget, jo en trevlig man med ett par matchande lila byxor.I am not alone! Där fick Johan så han teg…

Det blev lite zickzack över isen på vägen hem, allt för att få dvärgarna på springhumör. Men de var väldigt trötta efter nästan en heldag utomhus.

Dags att laga middag. My mission. Ska bjuda Lola ikväll så hon slipper bönor på burk.

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Style,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning