Jan
29
2011

Burlesque

Omg, what a lovely movie! Perfekt fre-lördagsfilm, gå på bio innan man ska iväg på fest. Stämningshöjare till tusen. Det var dock igårkväll jag gick på denna sköna rulle. Cam Gigandet, Christina Aguilera och Cher, what a trio! Bästa musikal jag någonsin sett. FInns bara två ord att säga, se den; Burlesque!

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

3 kommentarer »

 • Sv: Jag håller med dig, less is more angende smink på killar, men en bra grund för att snygga till det lite är okej!

  Jag vill med se Burlesque!

  Kommenterat av: Tommy | 30 januari, 2011
 • Ja precis, så länge det inte syns så funkar det för mig.

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 januari, 2011
 • Ha en fin Söndag :)

  Kommenterat av: SOFIA | 30 januari, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning