Jan
28
2011

Gossip boys

Hur har jag missat att Gossip Girl redan börjat sända nya avsnitt? Jag som trodde jag hade stenkoll på att de börjar den 31 Januari, men icke, då har de klämt in ett nytt redan i måndags den 24:e. Nu måste jag kolla upp vilka andra serier jag kan ha missat något avsnitt av:

V, Desperate Housewives, Brothers&Sisters, Cougar town, The Good Wife, Vampire Diaries, True Blood, No ordinary family, Big love och Warehouse 13. Det är iaf några av de serier som jag följer för tillfället…

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |

2 kommentarer »

  • Vaa har det redan börjat? :O

    Kommenterat av: DANNI' | 28 januari, 2011
  • Ja i Usa började det i måndags!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 28 januari, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning