Jan
29
2011

Två in, noll ut

Alltså nu får det vara nog med reashoppande. Jag hade ju tänkt mig att köra metoden ”en in, en ut” i garderoben, men det börjar bli svårt. Det har blivit en hel del ”in” senaste tiden. Mycket mer än beräknat och jag är inte beredd att lägga lika mycket ”ut”. Jag rensade ändå ganska bra innan nyår så det jag har nu är det jag tycker om och faktiskt använder.

Sist in är den här hoodien från Gant. Jag tänkte först köpa den i rött. Men den fanns inte min storlek så Johan fick en istället. Men så fann jag den i blått och min storlek, så jag slog till. De är inte alltför matchande så vi skulle kunna ”råka” ha de på oss samtidigt utan att skämmas.

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning