Jan
26
2011

Elsas värld

Något som piggar upp min alldeles vardagliga grå look är detta färgfyllda paket på posten. Det är Schyssta Sofi Fahrman som skickat ett signerat exemplar av sin senaste bok; Elsas värld. Jag läste ju hennes första bok, Elsas mode i somras och den var ju riktigt bra. Det intressanta är ju att man hela tiden funderar vad som faktiskt har hänt och vilket som bara är fiktion, en del händelser känner man faktiskt igen från Sofis blogg. Ska genast sätta tänderna i denna och se vad som händer i Elsas värld.

Look: skjorta; Filippa K, tröja med patches; h&m trend, chinos; Dr Denim, boots; Legends.

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Outfit |

2 kommentarer »

  • Så himla grym blogg!

    Kommenterat av: jhani | 26 januari, 2011
  • Uppmuntrande ord gillas!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 27 januari, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning