Jan
24
2011

Blue label

Helt klädd i blått från topp till tå med något inslag av grått och vitt. Vilken måndag, strålande sol och när man kommer hem är himlen helt rosa vid solnedgång. Vackert! Det blev en snabb sväng i city efter jobbet för att kolla in vissa saker som jag inte hann igår. Två påsar med hem. Men det är inte bara till mig, hittade lite fint åt mor Dolores också. Idag börjar dessutom Åhlèns city sin ”halva reapriset-rea”, perfekt! invigde den nya tröjan från Gant redan idag. Sitter som smäck!

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Shopping,Style |

2 kommentarer »

  • Riktigt snyggt!

    Kommenterat av: Sofii | 24 januari, 2011
  • Visst var det! Tack iaf!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 25 januari, 2011

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning