Jan
24
2011

Size

I gained like 4 sizes, but lost 12 years. Det låter väl too good to be true. Men jag skulle gärna byta några storlekar upp för att får tillbaka några ungdomsår.

Nu handlar detta inte om något sådant utan jag skulle köpa en enkel grå sweatshirt från Gant men den fanns inte i min storlek. Den schyssta (och snygga) expediten påpekade då att samma/lika fanns på barnavdelningen. Och det fanns den men jag fick gå upp några storlekar för att få den att passa. 2xl har jag väl aldrig i hela mitt liv trott skulle vara min storlek.

Med min otur var priset dessvärre detsamma som på båda avdelningarna. Annars brukar ju barn vara betydligt mindre kostsamt.

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning