Jan
25
2011

Ralph Lauren skatt

Alltså jag gillar Ralph Lauren, väldigt mycket. Men något jag stör mig på är överpriserna när det ska säljas i Sverige. Har vi någon hemsk importskatt för kläder som jag inte vet om? Ofta kostar det 3-4 gånger så mycket här än utomlands. Det är lika med den nyöppnade Marc by Marc Jacobs-butiken i Stockholm. Det är Marc Jacobs budget-linje som säljs men ändå dubbelt så dyrt som i t.ex. London. What the fcuk?!?! Nog för att Svenskar är förmögna, men man vill ju inte betala mer för ett plagg bara för att man köper det på hemmaplan!

Det är på gott och ont jag faktiskt handlar Ralph Lauren här. Dels så har jag inte tålamodet att beställa kläderna. Hittar jag något jag gillar vill jag ha det pronto. Då är det bara att surt hosta upp överpriserna…

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning