Feb
26
2009

D & D, Dressed and Denim


Vi upptäckte en ny butik när vi scoutade området, D & D – Dressed and Denim. Lät intressant så vi var tvungna att spana in den. Det var en rikligt välfylld och stor butik på Björnvägen 1, plan2. En mindre samling reakläder vid entrén, men söker man sig igenom butiken som är uppdelad märkesvis har de även rea och nyheter vid varje station. Mycket fynd fanns det. Vi tog hjälp utav Fredrik, en av butikens personal shoppers. Han hade för övrigt snyggaste klockan jag någonsin sett.  Kom därifrån med en rugbytröja , piké, mössor, strumpor och slipsar. (bilderna kommer från D & D snygga hemsida).

Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning