Dec
30
2010

And soon the darkness; Devil (2010)

Usch jag ska inte kolla på rysare när jag är ensam hemma. ”And soon the darkness” var visserligen inte scary på ett skräckigt vis utan mer på ett ”vad lurar bakom hörnet”-vis. Om ni förstår? Det handlar om två Amerikanska brudar som backpackar runt Argentina, en dag försvinner en av dem och det verkar inte vara någon som vill hjälpa till att hitta henne. Snart får man reda på att flera unga kvinnor försvunnit mystiskt och det ryktas om att de blir bortförda och sålda i annat land…

Efter den slog jag på Devil (2010), Där några personer fastnar i en j*vla hiss. Vilket gjorde att jag absolut inte kommer gå och sova innan Johan kommer hem.

Jag tror jag låter Johan gå ut med dvärgarna när han kommer, så barrikerar jag mig i huset istället…

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning